Τα παιδιά μας θα μάθουν σύντομα για τις χαρτοπαικτικές λέσχες στο σχολείο; Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για τις σχολικές ημέρες τους, σκέφτονται συνήθως για τα κορίτσια, οι ημερομηνίες, τα ταξίδια και τα κοινωνικά γεγονότα, προσπαθούν να ξεχάσουν όλες τις πολλές ώρες του τρυπήματος των κατηγοριών. Κατά τη διάρκεια των ετών τα σχολεία έγιναν ανοικτότερο απασχολημένο και δημιουργικός, άρχισαν να προσφέρουν το ασυνήθιστο θέμα όπως την ηλεκτρονική μουσική.

Μια ομάδα στις Φιλιππίνες πρότεινε πρόσφατα μια νέα επαναστατική ιδέα - πανεπιστήμιο παιχνιδιού. Εάν αυτή η ιδέα θα γίνει αποδεκτή το πανεπιστήμιο θα είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο που θα διδάξει στους σπουδαστές του όλα για τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών, τη διαχείριση χαρτοπαικτικών λεσχών και τις σύντομες σειρές μαθημάτων για τις στρατηγικές παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών.

Σύμφωνα με την πρόταση το πανεπιστήμιο θα διδάξει το σπουδαστή για να διευθύνει μια νομική επιχείρηση χαρτοπαικτικών λεσχών δικής τους. Ο υπουργός πολιτισμού των Φιλιππινών είπε ότι ελπίζει ότι το πανεπιστήμιο θα χορηγήσει έναν βαθμό στη διαχείριση χαρτοπαικτικών λεσχών και τη λειτουργία ταυτόχρονα με τις σύντομες σειρές μαθημάτων που θα διδάξουν τις στρατηγικές στα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών όπως το blackjack, τη ρουλέτα και το πόκερ.

Ο Πρόεδρος των Φιλιππινών - η Gloria Arview δήλωσε ότι αντιτάσσει στη χαρτοπαικτική λέσχη την πανεπιστημιακή πρόταση και η καθολική εκκλησία υποστήριξε την αντίθεσή της. Σε μια συνέντευξη πέρα από το ραδιο Arview εν λόγω που δεν θέλει για να μετατραπεί σε τρόπο ζωής των ανθρώπων των Φιλιππινών και που αντιτάσσει στις προτάσεις να ανοιχτεί ένα πανεπιστήμιο που θα διδάξει τους νέους σπουδαστές πώς να διαχειριστεί ένα νομικό σύστημα παιχνιδιού.

Search Favourites

Web Site Search
Close